MINDENKIT MEGMENTENI IDŐUTAZÁSSAL

A terv a következő:

Ha lenne szervezett időutazás, szerintem mindenkit meg lehetne menteni a háborúktól, balesetektől, és a távoli időben felfedezett gyógyszerekből a múltban lévőknek is juttathatnánk hogy meggyógyítsuk őket.

Időutazással utazzunk vissza, gyerekkorában neveljük mesebeli jóra át Adolf Hitlert, meg minden rohadékot a történelemben aki valaha háborúzni akart, így megmentjük az embereket, gyerekeket Auswitznál, Hirosimánál és Nagaszakinál, és mindenkit megmentünk aki valaha háború miatt bajba került !

A távoli jövőből hozzuk el példáúl a rák gyógyszerét és gyógyítsuk meg azokat akik rákosak, stb.

Akadályozzuk meg a gyilkosságokat, baleseteket időutazással, így nemcsak az áldozatokat mentjük meg, hanem az elkövetőket is megóvjuk tetteik következményeitől, sőt a lelkük is megmenekülhet a kárhozattól, lelkiismeretfúrdalástól, börtöntől.

Az is meg kellene időutazással menteni, aki esetleg elveszítené az otthonát és hajléktalan lenne, vagy esetleg alkoholista, drogos, dohányos, vagy nyugtatófüggő lenne.

Továbbá az öngyilkosságtól és az iskolai, munkahelyi, egyébb zaklatástól, erőszaktól, kedélybetegségtől, magánytól is meg kellene mententeni az embereket időutazással.

Továbbá egyrészt hogy a sok megmentett ember leszármazottainak legyen hely a világban, másrész a kalandvágyból és intellektuális érdeklődésből a csillagközi sőt esetleg galaxisközi űrutazásra is szükségünk lesz, hogy betelepítsünk pár exobolygót és elkalandozzunk pár exobolygóra a sok milliárdból amihez szintén segítség lehet az időgép is.

Volt egy regény, aminek ilyesmi témája volt, ezt felhasználhatnánk ötletként a tervhez:
Isaac Asimov: A Halhatatlanság halála

_______________________________________________________________________________________

Dombai Ádám

2021 , Budapest

<--VISSZA A FŐOLDALRA