LÉGY BÜSZKE MAGADRA, HOGY LÉTEZEL

 

Gondolj bele hogy mennyi mindennek kellett történnie ez Ősrobbanásban kialakult fizikai anyagot is beleértve, hogy a benned lévő emberi intelligencia létrejöhessen, beleértve csillagrobbanásból kiszakadt anyagokon át a Naprendszer kialakulásán át a Földtörténtet és az evolúciót. Légy büszke magadra, mert létezel. És ne feledd, ez a többi emberre is igaz.

Továbbá valószínű hogy az Univerzum jónéhány Naprendszeren kívüli bolygóján is élnek intelligens lények, őket is hasonlóan érdemes csodálni és elismerni, mint önmagunkat, vagy a többi embertársunkat.

Fizikai méretben mondjuk egy galaxishoz képest, vagy akár egy bolygóhoz képest is kicsi az ember, de a szellemével átfoghat nagy tudást vagy képzeletet, és utána ki is terjesztheti azt a többiekre, analóg vagy digitális szellemi vagy fizikai alkotásokba miközben lehetőség szerint nem szennyezi a környezetet, vigyázva önmaga és a többiek testi és szellemi épségére. Szellemét kiterjesztheti tudományos művekbe, vagy jócselekedetek sorozatába is, nyugodtan várva, vagy előmozdítva azt a korszakot, amikor az emberek eljutnak távoli csillagok körül keringő bolygókra, sőt egy nap talán eljutnak más galaxisokba is, vagy ha létezik multiverzum, más univerzumokba.

Sőt ha létezik, egy nap talán beléphetünk a Galaktikus Unióba, vagy az Univerzum Unióba, vagy talán a Multiverzum Unióba vagy Szövetségbe is, vagy ha nem létezik, megalapíthatjuk ezeket.

 

<-- VISSZA A FŐOLDALRA